Eerste blog van de stripteasecoach

Het ontstaan van de striptease cursus en masterclass lapdance.

Leuk hoor, jarenlang van maart tot en met september vrijgezellenfeest workshops geven en met regelmaat privéles.
En dan is er ineens corona! Wat dan? Alle vrijgezellenfeesten worden afgezegd of verzet naar…….. ( dat weten we nog niet )

Privéles dan? tja met de 1.5 meter wordt het er niet gezelliger op, dus ook dat staat stil. Iedereen moet even aan de nieuwe situatie wennen voordat er weer boekingen voor privéles komen.

Aaaah even paniek want wat ga je dan doen? Mensen motiveren en stimuleren om te strippen is juist zo leuk.

EUREKA

Dan ben je aan het denken ga ik een baan zoeken of krijg ik nog een ingeving?
Nou het laatste dus, bijna alles gaat nu online dus waarom geen striptease cursus online?
Goed bedacht Mona gaan we doen.

Wauw de beslissing is genomen, ik maak een striptease cursus online.

HELP

Nadat het idee vaste vormen kreeg moest er van alles geregeld worden, een video maker, website, cursus script schrijven en de opnames moeten gemaakt worden. De video maker is Jan Wind van Laat je kennen geworden, het script schrijven en de website maken heb ik natuurlijk zelf allemaal gedaan. Maar voor de opnames in het Dolhuis in Dordrecht had ik natuurlijk een professioneel oog nodig, iemand waarmee ik kan lezen en schrijven en dus belde ik Olga – help me☺en dat deed ze gelukkig.

LEUKE VERHALEN

Tijdens de opnames kwamen er weer verhalen boven uit de “goede oude striptease tijd” we hebben zoveel gekke, aparte en leuke dingen meegemaakt.
Het zou zonde zijn om die niet in een blog met de mensen te delen.
Hou deze site dus in de gaten voor de verhalen van Tina Turner en de douche, boekhouder Jan gaat mee, gezellig carnaval en nog veel meer.

STRIPTEASE IN DE OPENHEID BRENGEN

Over seks is veel te vinden maar gek genoeg niet over striptease, lapdance  en sensueel dansen of bewegen daar wil ik verandering in brengen.
Er zijn zoveel leuke facetten aan striptease om zelf te doen en de professionele wereld van de striptease is de moeite waard om over te schrijven.

We will bring Striptease back!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *