0
arrow_drop_up arrow_drop_down
Origineel, romantisch en uniek cadeau voor je man, partner of vriend.
18 december 2020 

Origineel, romantisch en uniek cadeau voor je man, partner of vriend.

Een origineel cadeau vinden voor je man, partner of vriend is best moeilijk, zeker in deze covid tijd.

De keuze om wat leuks te plannen voor met zijn tweeën is er nu eigenlijk niet meer.
Maar er is iets wat voor beiden echt een cadeau is.

Wat dat is?

Een stripteasecursus natuurlijk.

Denk nu niet gelijk aan stiletto’s hotpants en een paal, maar aan een sensuele verleidingsdans waarbij jij je partner echt quality time geeft.

Door de speciale aandacht voor elkaar zullen jullie nog hechter worden.
Het is meer dan alleen een boost voor je liefdesleven.

Denk al aan de tijd dat je de cursus volgt, je voelt jezelf dan steeds zelfverzekerder worden en mooier. Voor jou is dit een mooie voorbereiding voor de avond dat je hem gaat verleiden.

Al na de eerste les merk je verschil in je lichaamshouding en begint je te stralen. Steeds als je de deur uitgaat doe je eerst je schouders naar achteren en borst vooruit. Je gaat al sierlijker en mooier lopen.

Bij elke les voel jij jezelf zekerder worden om je partner dit geweldige cadeau te geven.

Krijg je al voorpret als je denkt aan zijn verbaasde gezicht?
Gaat zij nu echt een striptease geven? Zijn ogen zullen gelijk gaan schitteren. Geloof mij, echt elke man vindt het leuk om zoveel speciale aandacht te krijgen van zijn partner.

Wil jij je man, partner of vriend ook verrassen met een romantische avond en een origineel cadeau? Bestel dan gelijk de cursus die bestaat uit 4 lessen.

Wil je deze kerst eens echt een leuk cadeau, geef deze sensuele beleving aan je partner.

Vele vrouwen gingen je al voor.

Stripteasecoach

Lees hier alvast een leuke recensie van een privéles

Een paar maanden geleden heb ik een striptease dansles gevolgd van Mona. En wat was dat een fantastische ervaring!!! Omdat ik zoiets nog nooit eerder heb gedaan, voelde ik mij aan het begin een beetje onzeker. Maar Mona stelde me meteen gerust door middel van een persoonlijk introductie gesprekje. De les zelf was goed opgebouwd en ik leerde stap voor stap hoe ik goed de striptease dans moest uitvoeren. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. De interactie was zeer plezierig. Toen Mona aan het begin van de les de dans voor deed, dacht ik ‘Dat gaat me nooit lukken’. Maar dankzij de deskundige begeleiding tijdens de les kan ik nu met volle trots zeggen ‘Ik kan het ook’. Mona, super bedankt daarvoor!

Over de schrijver
Mona heeft 13 jaar gedanst als striptease danseres en geeft al 19 jaar workshops en privéles. Nu heeft ze haar kennis gebundeld in een online striptease cursus, masterclass lapdance en cursus hoge hakken lopen.
Reactie plaatsen