Over Stripteasecoach Mona

Zelfvertrouwen is mijn passie

Ik ben Mona, gepassioneerd ex-stripteasedanseres. Ik startte met optreden op mijn twintigste. Van 1991 tot 2004 heb ik overal gedanst. Van Amsterdam naar Parijs tot aan Mexico. Ik danste overal in parenclubs, huiskamers. Van grote villa`s tot boerenschuren en discotheken. Op grote podia van beurzen tot kleine theaters.
Sinds 2001 gaf ik striptease, lapdance en burlesque lessen bij beautyandshow Een jaar later is daar hoge hakken lopen bij gekomen. Door de jaren heen gaf ik les aan vrouwen en mannen van alle leeftijden, maten en afkomsten. Mijn beautyandshow site heb ik dit jaar beëindigd zodat ik mij helemaal kan richten op mijn coachingpraktijk.

Na jaren zelf op een podium te hebben gestaan en duizenden vrouwen les heb gegeven weet ik heel veel over zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en hoe anderen erop reageren. Nu is het mijn missie om mijn passie en kennis door te geven aan andere vrouwen. Ik wil vrouwen echt zelfverzekerd maken en zelfvertrouwen geven doormiddel van striptease, presentatie training en sensuele bewegingen.

 

Mijn missie is om elke vrouw te laten stralen met zelfvertrouwen.

Striptease coach Mona

 

Marilyn Monroe

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid.  So are regrets"

MONA SCHERMKWALITEIT 1500 PIXELS LANGE ZIJDE-4
1614410_609097992509668_1699777044_o
stripper foto mona stripteasecoach
Striptease coach Mona lapdance coach
Mona striptease - lapdance

Mijn ervaring

 • Stripteasedanseres

  Van 1991 tot 2004 overal gedanst, van beurzen tot in huiskamers.
  Van grote villa`s tot boerenschuren, altijd met volle overtuiging gedanst.
  Zoveel verschillende situaties waar je in terecht komt en waar je altijd snel moet schakelen en je jezelf moet  aanpassen.
  Hier denken mijn ex-collega`s en ik nog vaak met veel plezier aan terug.

 • Workshop begeleiding

  Sinds 2001 geef ik verschillende sensuele workshops en privélessen.
  Zowel onder mijn eigen naam als ook onder de naam van externe partijen werk ik bijna elke weekend.
  Om andere vrouwen de basis van een striptease of lapdance leren. Dat is geweldig om te doen.

 • Presenteren

  Mijn eerste echte presentatiewerk deed ik in het theater op de Kamasutrabeurs. Hier presenteerde ik 3 jaar. Daarnaast presenteer ik met veel plezier op ladies’ nights en andere beurzen. Sinds negen jaar presenteer ik ook voor bedrijven.
  Net zoals het lesgeven presenteer ik niet statisch maar lekker los en met veel humor. Door dit werk heb ik veel geleerd over mensen en zelfvertrouwen. Ik heb heel wat te vertellen!

 • Jurylid

  Tenslotte ging ik ook aan de slag als jurylid. Zo was ik al jaren vast jurylid van de Miss Plussize Verkiezing en de Nederlands Paaldans Kampioenschappen. 
  Het mooiste aan jureren is wanneer je het kan combineren met een training vooraf. Dan zie je het zelfvertrouwen van de kandidates groeien. Prachtig is dat!