Privéles

Jij bent sexy! Ik leer jou alleen hoe je het ook uitstraald!

Leer op hoge hakken lopen, een striptease dansen of een lapdance geven. Iedereen kan sensueel bewegen en sexy dansen. Daar ben ik van overtuigd.

Elke privéles die ik gaf was een succes. Aan het einde van elke les ben ik er in geslaagd om mijn leerling(e) een boost te geven in zijn/haar zelfvertrouwen en hem/haar sensueel te laten bewegen.

Tijdens een privéles dans ik altijd eerst voor jou. Zo is het ijs meteen gebroken. Bovendien mag je me tijdens en na de les alles vragen, niets is te gek voor mij.

Ik geef les aan vrouwen én mannen. Ik krijg vooral vrouwen over de vloer maar steeds meer mannen willen hun partner verrassen. Ook transgenders of crossdressers die sensueel willen leren bewegen of op hoge hakken willen leren lopen zijn heel erg welkom.

● We oefenen samen in sportkleding, er komt GEEN bloot aan te pas.
● Je krijgt persoonlijke begeleiding en een les op maat.
● De privélessen zijn beschikbaar voor striptease, lapdance, burlesque en hoge hakken.
● Privélessen zijn mogelijk in Nederland én België.
● Boek een privéles vanaf € 249,-

 

Hierom volg jij een privéles

 • Alle aandacht voor jou

 • Direct resultaat

 • Jij bepaald wat je wil leren

 • De les kan op elke gewenste locatie

mona-stripteasecoach

De voordelen van een privéles

 • Je krijgt persoonlijke aandacht. Jij bepaalt wat we gaan doen. Wil je striptease of burlesque leren dansen? Of toch liever een lapdance? Jij kiest. Denk je halverwege de les, ik wil toch iets anders of kunnen we deze beweging nog 10 keer opnieuw doen. Dat kan!
 • Ik haal het beste in jou naar boven. Ik zie je sterktes en zwaktes. Ik ga met deze aan de slag om je de meest sensuele bewegingen te leren die bij jouw persoonlijkheid en lichaam passen.
 • Niemand weet dat jij de les bij mij volgt. Je hoeft geen schrik te hebben voor de blikken van andere deelnemers of toeschouwers die een mening hebben.
 • Jij bepaalt de locatie. De privélessen worden gegeven op een prachtige locatie in Amsterdam of op een locatie naar keuze. Ik voorzie een professionele danszaal met een zitje om rustig jouw wensen te bespreken met een drankje en wat lekkers. Wil je liever de les bij je thuis of op een andere locatie waar jij je op je gemak voelt volgen? Ik kom naar je toe. Privélessen zijn mogelijk in heel Nederland én België!
 • Je krijgt meteen feedback. Ik zie meteen wat jou sterke punten zijn en daar zetten we op in. Ik haal de sensualiteit in jouw naar boven. Ik geef je tips mee waar je ook na de les mee aan de slag kan. Heb je nadien nog vragen? Geen probleem! Tot 4 weken na de les beantwoord ik al jouw vragen via mail of via de telefoon. Je mag ook steeds een filmpje sturen zodat ik je van extra tips kan voorzien
 • Marilyn Monroe

  We zijn allemaal sterren, en we verdienen het om te fonkelen

MONA SCHERMKWALITEIT 1500 PIXELS LANGE ZIJDE-5 (Aangepast)
MONA LAPDANCE SCHERMKWALITEIT 1500 IXELS 76 PPI_-3

Dit is inbegrepen bij een privéles

● Een privéles van 1.5 uur voor max. 2 personen.
● Een privé locatie in een echte danszaal in Amsterdam of Roosendaal
● Of reiskosten tot 75 km van Amsterdam.
● We maken het gezellig met drankjes en versnaperingen.
● Alle tips die ik je vertel tijdens de les, krijg je na de les ook via mail. Zo blijven deze nadien ook voor jou beschikbaar.
● Je kan me tot 4 weken na de les mailen en bellen met al je vragen.

 

Ben je overtuigd? Boek nu jouw privéles en verwen jezelf!

 • Diane von Fustenburg

  I always wanted to be a femme fatale. Even when I was a young girl, I never really wanted to be a girl. I wanted to be a woman

Voor wie is een privéles?

Voor elke man, vrouw, transgender of crossdresser die wil leren strippen, lapdancen of mooi lopen op hoge hakken. Of je les wil voor je privé of omdat je professioneel aan de slag wil. Het kan allemaal.

Privé verleiden of leren entertainen, jij bepaalt het allemaal.

 

Maak gebruik van 29 jaar ervaring!

 • Audrey Hepburn

  Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible

MONA SCHERMKWALITEIT 1500 PIXELS LANGE ZIJDE-3
Boek nu gelijk een privéles voor slechts € 249,-

Gun jezelf quality time ..........