Striptease show in Duitse parenclub

Vrienden voor het leven!
Net als in elk ander beroep maak je ook als stripteasedanseres vrienden voor het leven. De band die je hebt gaat nooit meer weg, en je kunt altijd op elkaar rekenen.

Zo rond mijn 25ste heb ik Olga leren kennen en samen hebben wij veel avonturen beleefd. Het leuke is dat wij verschillende optredens herinneren. Geen idee hoeveel stripteaseshows wij samen hebben gegeven maar het zijn er veel.

 

Kamasutrabeurs

Wij waren het vaste team voor het theater op de kamasutrabeurs in de hoogtij dagen.
De kamasutrabeurs was toen nog 6 tot 8 maal per jaar en wij gaven daar 8 tot 16 stripteaseshows op een dag. Dat waren echt lange dagen maar we deden het met veel plezier.( niet zeggen dat je als stripteasedanseres makkelijk je geld verdient hé haha )

Buiten de kamasutrabeurs en extravaganza beurs werken wij ook op erotiekbeurzen in Duitsland. Tijdens de laatste erotiekbeurs in Duitsland kregen wij een verzoek. Ik was het allang alweer vergeten maar Olga gelukkig nog niet.

Olga

Lees hieronder het verhaal van Olga, toen ze het vertelde kwam het ook allemaal weer boven bij mij. Ik moest ook weer verschrikkelijk lachen.
Wat hebben wij toch veel gedaan en gezien samen.

Als working girl word je soms ook verrast, zo ook deze keer….
Op één van die erotiekbeurzen in Duitsland kregen wij het verzoek om na de beurs nog een optreden te verzorgen bij een club in de buurt.
Zo gezegd zo gedaan, na al een heleboel optredens op de beurs snel in de auto naar het opgegeven adres.

Wisten wij veel, het bleek een parenclub te zijn waar heel toevallig die avond een blootavond was.
Nu hoor ik je denken, in een parenclub zijn de mensen toch altijd bloot?

Nou nee dus, normaal hebben ze nog lingerie aan in de gemeenschappelijke ruimte van de parenclub.

Wij kunnen je wel vertellen dat het heel raar is om als enige aangekleed in een mooi pakje een striptease te geven tussen allemaal blote mensen.
Natuurlijk gewoon gezicht in de plooi en gaan, net doen of er niets aan de hand is.
Doen waar je voor bent gekomen. Dat zijn we gewend.

Eind goed al goed

 

Gelukkig went een bloot publiek ook snel en het publiek was erg enthousiast over de stripteaseshow. Daarna hebben wij er nog gezellig een drankje gedaan met de eigenaar van de club en wat klanten aan de bar.

Mooi ook om te zien dat tussen allemaal naakte mensen een stripteaseshow nog steeds voor veel opwinding zorgt. Het gaat dus echt om het verleiden en de sensuele bewegingen.

Wij hebben goede herinneringen aan alle erotiekbeurzen maar zeker ook aan de beurzen in Duitsland en die ene parenclub met allemaal naakte mensen😊

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *