Van sleur naar sensualiteit

Je hangt alweer op de bank. In dezelfde slobbertrui als gisteren. Je lief zit naast je. In zijn joggingsbroek waar je hem precies in uit kan tekenen.

Hij friemelt aan z’n neus terwijl hij op z’n telefoon staart. Jij hebt de afstandsbediening in je ene hand en met je andere hand pulk je tussen je tanden omdat er een stukje draadjesvlees is blijven hangen. ‘Ik ga slapen’, zeg je even later terwijl je op je slofjes naar de slaapkamer sjokt.

Er is geen spoor van sensualiteit te bekennen in de situatie die ik zojuist schetste. Het is misschien een beetje een overdreven schets, maar voor velen ook vast wel een beetje herkenbaar. Als striptease-coach en lapdance-coach weet ik hoe fijn het is om je mooi, sensueel en sterk te voelen. Dit doet jezelf goed, maar ook je (potentiële) partner. Laat me je uitleggen wat de voordelen van mijn online striptease-cursus zijn.

MEER ZELFVERTROUWEN

Ben jij zo iemand die regelmatig tegen een deurpost aanloopt of net wat te lomp door een regenplas stampt? Ook jij kan leren om je sensueel te bewegen en sexy te dansen. Daar ben ik van overtuigd. Door je charmant en verleidelijk te bewegen zul je je mooier en sterker voelen. Dit komt je zelfvertrouwen ten goede.

FANTASTISCHE UITSTRALING

Grote kans dat jij je beter en sensueler voelt wanneer je mooi ondergoed draagt, dan wanneer je een grote oma-onderbroek aantrekt. Zo werkt het ook met de bewegingen die je maakt. Houterige of lompe bewegingen maken dat je je weinig aantrekkelijk voelt. Wanneer je je niet aantrekkelijk en goed voelt, zul je dit ook uitstralen. Hier kun je aan werken! Leer je daarom elegant te bewegen. Laat me je helpen om je sensueel te voelen. Je zult het uitstralen.

BOOST VOOR JE RELATIE

Het is fijn voor jezelf om je mooi, sterk en sensueel te voelen. Maar het zal je partner of potentiële partner ook heus niet ontgaan. Mijn cursus kan je helpen je misschien wat ingedutte relatie weer op te peppen. Zeker nu we door de corona-pandemie meer thuis zijn en op elkaars lip zitten. Hoe leuk zou het dan zijn om wat bijzonders voor en met elkaar te doen? Ook wanneer je je partner pas net kent, is een striptease een hele goede manier om je meer verbonden met elkaar te voelen.

VANUIT HUIS TE VOLGEN

Vertel jij graag open en bloot op familiefeestjes over je passie voor striptease en lapdance? Dan behoor je waarschijnlijk tot de minderheid. Sensualiteit is voor de meesten een persoonlijk onderwerp. Hoe fijn is het daarom niet dat je mijn online cursus thuis kan volgen? Volledig anoniem en als je wil met de gordijnen dicht en de lampen uit. Daarbij kun je de cursus volgen op momenten dat het jou uitkomt. Hoe ideaal is dat?

Wil jij ook leren hoe je een fantastische striptease of lapdance kunt geven en hoe je je sensueel kunt bewegen? Gewoon vanuit huis, wanneer het jou uitkomt? Schrijf je dan vandaag nog in voor mijn striptease of lapdance cursus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *