0
arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat maakt onze stripteasecursus en masterclass lapdance speciaal?
18 februari 2021 

Wat maakt onze stripteasecursus en masterclass lapdance speciaal?

Speciaal door eenvoud!

De online cursus Striptease en de Masterclass lapdance die ik aanbied zijn om diverse redenen speciaal. Maar misschien wel de belangrijkste: onze cursussen is leuk én eenvoudig te doen. Met een klein beetje inspanning krijg je een groots effect.

Ik houd van makkelijk en eerlijk

Zie jij ze ook voorbij komen? Die fitness reclames op social media met superlenige en slanke modellen. Met de belofte: koop deze cursus en na een maand ben je gespierd en superlenig. Klinkt leuk, maar jij weet wel beter. Het bereiken van het getoonde resultaat met 20 minuten per dag trainen is verre van realistisch. Zeker als je geen 21 jaar meer bent. En jezelf elke dag ergens 20 minuten toe zetten, komt in de praktijk ook weinig van. Dit weet ik uit ervaring😊

In je eigen tempo

Een dergelijke teleurstelling wil ik je besparen met mijn striptease cursus en masterclass lapdance. Wat ik beloof maakt onze online training waar. Met een klein beetje inspanning krijg je een groots effect. Met de basis die ik je leer in de cursus geef jij je partner een sensuele striptease. Je hoeft zeker geen maanden lang te trainen voor resultaat. Na het bekijken van de vier videolessen en een beetje oefenen kun jij aan de slag. In je eigen tempo. (De cursus blijft zes maanden voor jou beschikbaar)

Mooie curves

Lenig en slank hoef je zeker niet te zijn om een optimaal effect uit deze cursus striptease te halen. Ben ik zelf ook niet. Ik hou van mijn mooie curves. Mijn love handles en andere mooie rondingen kreeg ik als extraatje er bij toen ik jaren geleden stopte met roken. En ik koester ze; toen ik nog in de danswereld werkte was ik namelijk nogal mager.

Leuk en eenvoudig

Een van mijn belangrijkste beloften van mijn cursussen is die van eenvoud. Alle oefeningen zijn leuk en eenvoudig, en voor iedereen te doen. Geen ingewikkelde moves of choreografie. Die zijn helemaal niet nodig kan ik je op basis van mijn dertig jaar ervaring vertellen. Dansbewegingen zijn bedoeld voor op het podium of in de film. In jouw slaapkamer (of waar dan ook) verleid jij je partner met rustige sensuele bewegingen. Ook hier geldt: kleine inspanning, groots effect.

 

Wanneer begin jij met de cursus die een boost is voor je zelfvertrouwen en sensualiteit, die makkelijk is en echt werkt?

Stripteasecoach 

 

Ik wil meer informatie over de stripteasecursus

Ik wil meer informatie over de masterclass lapdance

Over de schrijver
Mona heeft 13 jaar gedanst als striptease danseres en geeft al 19 jaar workshops en privéles. Nu heeft ze haar kennis gebundeld in een online striptease cursus, masterclass lapdance en cursus hoge hakken lopen.
Reactie plaatsen